Aanpassingen aan eigen schoenen

“De schoenen heb ik zelf uitgezocht en de zolen zijn voor mij op maat gemaakt”

“Op mijn negende en vijftiende heb ik leukemie gehad. Doordat ik lang in bed heb gelegen en veel chemokuren heb ondergaan, waren de spieren in mijn voeten verzwakt en aangetast. Ik kon niet goed meer op mijn blote voeten staan. Daarom hebben de doktoren mijn achillespezen op drie plaatsen doorgeknipt en spieren in mijn voeten verplaatst. Na zes weken gips, heb ik lang moeten revalideren. Eerst heb ik anderhalf jaar met spalken gelopen van mijn knie tot mijn enkel. Ik moest kiezen tussen stevige schoenen of deze hoge sneakers met zooltjes erin. De schoenen heb ik zelf uitgezocht en de zolen zijn voor mij op maat gemaakt. Harald heeft mij goed geholpen. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen.”

Eline de Vries (19) draagt aangepaste schoenen en maatvoetbedden van Hanssen Footcare Arnhem

Uw eigen schoenen aanpassen

Wilt u weten of uw schoenen ook aangepast kunnen worden? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Aanpassingen aan schoenen

Aangepaste schoenen

Voor meer loopcomfort zijn diverse aanpassingen mogelijk aan uw eigen confectieschoenen.

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.