Orthopedische schoenen

“Een nieuw paar schoenen is een uitstekende reden om te gaan shoppen”

“Sinds mijn veertiende heb ik al voetklachten. Ik heb zo lang mogelijk geprobeerd om gewoon schoeisel te dragen, maar dat ging echt niet. Ik stond niet stevig op mijn benen en mijn evenwicht was snel verstoord. Toen de behandelend arts zei dat ik aangepaste schoenen nodig had, wilde ik dat echt niet. Maar in het modellenboek zag ik tot mijn verbazing leuke schoenen. Allerlei vrolijke kleuren en details die ervoor zorgen dat de voet niet zo plomp lijkt.

Orthopedisch schoentechnicus Marcel kent me inmiddels goed. Door samen te overleggen, komen we tot een mooie passende oplossing. De schoen is een creatie van ons samen. Ik zeg wat ik graag wil en dan kijkt hij wat er mogelijk is. Hij adviseert en zorgt dat de schoenen perfect passen.

Het eerste wat ik gedaan heb toen ik de schoenen kreeg, is een leuke tas bij mijn schoenen gekocht. Ik vind het geweldig als alles bij elkaar past. Nu heb ik rode schoenen, een rode bril, een rode fiets en een mooie bijpassende tas erbij. Met deze schoenen is er prima met voetklachten te leven. Zonder deze schoenen zou ik mijn werk niet meer kunnen doen. Nu loop en fiets ik weer, sport twee keer per week en ga vaak wandelen.”

Els Lemmens (67) draagt orthopedische schoenen van Hanssen Footcare Hoensbroek

Een advies op maat

Heeft u vragen over orthopedisch schoeisel? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Meer orthopedische damesschoenen

 

Dames_laag_P10-B2 Dames_laars_R2-Western3 Dames_laag_P4-B1 Dames_hoog_W5-A1

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.