Hoofd Receptie

“Ik verbaas me nog iedere dag dat er zoveel mensen zijn met voetklachten

Wie in Heerlen binnenstapt, ziet als eerste mij of een van mijn collega-receptionisten. Allemaal enthousiaste dames met hart voor mensen. We maken niet alleen de afspraken, maar helpen ook met antwoorden op alle voorkomende vragen, van vergoedingen tot geschikte veters voor verschillende modellen schoenen. Het werk is heel afwisselend en geen dag is hetzelfde. Ik werk hier nu vijf maanden en heb me nog geen moment hoeven te vervelen. Ik verbaas me er nog iedere dag over, dat er zoveel mensen zijn met voetklachten.

Het meeste verkochte artikel in onze winkel zijn de veters, maar we hebben nog veel meer in ons assortiment. Dit varieert van verzorgingsproducten voor voeten tot en met wandelstokken.

We maken de leukste dingen mee. Onlangs ging ik een klant bellen voor een adviesafspraak. Deze meneer had zich namelijk via de website gemeld voor een gratis voetencheck. Ik had echter niet in de gaten dat deze meneer al was binnengelopen op ons voetenspreekuur en op het moment van bellen al bij de schoenmaker zat!

In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig . Ik heb hiervoor ook speciaal wandelschoenen gekocht, omdat ik goed schoeisel heel belangrijk vind. Mijn collega’s vinden trouwens dat ik heel veel schoenen heb, ik vind zelf van niet 😉 ”

Vraag advies

Receptionisten_Heerlen

Wij helpen u graag met de oplossing die het beste bij u past. Vertel ons uw klacht en uw wensen en we bekijken samen hoe u het beste geholpen bent.

Producten voor schoenonderhoud

Schoenonderhoudsproducten

Alles om uw schoenen lang mooi te houden. Voor leer, lakleer of suède, er is altijd een passend onderhoudsproduct voor uw kostbare schoenen.

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. In Heerlen kunt u iedere maandag zonder afspraak terecht. U weet snel waar u aan toe bent.