Duurzame onderhoudscheck

Straks weer volop vooruit

Natuurlijk willen we allemaal weer op pad, op een verantwoorde manier en met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen. We zetten met z’n allen al stappen in de goede richting.  Daarom hebben wij ons afgevraagd: wat kunnen wij op dit moment voor u doen zodat u ook weer volop vooruit kunt?

Gratis duurzame onderhoudscheck (semi-)orthopedisch schoenen

Gedurende de maand mei en juni 2020 hebben we een mooi aanbod: de eerste 500 klanten die hun (semi-) orthopedische schoenen afgeven bij een van onze vestigingen, ontvangen een gratis duurzame onderhoudscheck voor hun schoenen. We kijken uw schoenen helemaal na en indien nodig herstellen we ze. Denk bijvoorbeeld aan stiksel herstellen, hakken herstellen, veters vernieuwen en onderhoud van het leer. Kortom: alles wat nodig is om de schoenen weer zo goed als nieuw te krijgen.

Tegoedbon ter waarde van 50 euro

Dit bedrag is normaal gesproken voldoende om de kosten van een volledige onderhoudsbeurt te dekken. Mochten de kosten toch hoger uitvallen, dan nemen we eerst contact met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u met deze opfrisbeurt van uw schoenen perfect voorbereid om op pad te gaan zodra het weer kan.

Download uw waardebon en de spelregels

Wij helpen u, helpt u het Liliane Fonds?

Zoals u mogelijk weet, dragen wij het Liliane Fonds al jaren een warm hart toe. Het Liliane Fonds ondersteunt kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden. Op www.lilianefonds.nl leest u hier meer over. Tijdens de coronacrisis doen de lokale partners van het Liliane Fonds wat in hun vermogen ligt om kinderen en hun ouders te blijven ondersteunen. Zij delen voedsel, zeep, handgel en thermometers uit en maken bijvoorbeeld voorlichtingsmaterialen voor mensen met visuele beperkingen. Voor dit werk kunnen zij alle financiële steun gebruiken. Daarom nodigen wij u uit om een vrijwillige bijdrage te doneren aan het Liliane Fonds. Dit kan op het moment dat u uw schoenen na de onderhoudsbeurt weer komt ophalen. Op deze manier helpen we elkaar, want alleen samen krijgen we de coronacrisis onder controle.

Aangescherpt hygiëneprotocol

U kunt voor de duurzame onderhoudscheck terecht bij onze vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Haarlem, Heerlen, Hoensbroek of Leiden. Wij hanteren een aangescherpt hygiëneprotocol. Kom alleen naar onze vestiging wanneer u en eventuele huisgenoten géén gezondheidsklachten hebben. Lees voordat u komt onze coronamaatregelen, zodat niemand onnodige gezondheidsrisico’s loopt.

Heeft u vragen?

Bel ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden.

Waardebon

Download hier uw waardebon en de spelregels.

Hier vindt u ons

Hanssen Footcare heeft vestigingen en spreekuurlocaties in verschillende regio’s.