Kies zelf kleuren en applicaties

Hieronder vindt u voorbeelden van orthopedische kinderschoenen uit de actuele collectie. Dit zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Ieder model kan uitgevoerd worden in (een combinatie van) onderstaande kleuren en leersoorten. Bovendien zijn op de meeste kinderschoenen extra applicaties mogelijk die de schoenen een speels, stoer of vrolijk karakter geven. Let wel: een kleur kan op uw beeldscherm anders lijken dan in het echt. Kom gerust de leersoorten bekijken en voelen, voordat u een definitieve keuze maakt. Iedere schoenspecialist heeft een leerbundel met alle mogelijke varianten. Uw orthopedisch schoentechnoloog adviseert u welke leersoorten geschikt zijn voor uw voeten.

Onze collectie orthopedische kinderschoenen

Uw orthopedisch schoentechnicus adviseert over de voor uw kind meest geschikte pasvorm. U kunt vervolgens samen met uw kind een model kiezen uit de collectie. Iedere schoen die hier getoond wordt, kan naar eigen smaak uitgevoerd worden in een zelf gekozen combinatie van leersoorten in verschillende kleuren.

Applicaties voor kinderschoenen

Op veel kinderschoenen zijn applicaties mogelijk. Het geeft de schoenen en stoer, lief of speels uiterlijk. Vraag ernaar tijdens het uitzoeken van de schoenen. Meer weten over de mogelijkheden? We leggen het u graag uit.

Aanmeten van kinderschoenen

Ook voor kinderschoenen kunt u bij al onze vestigingen en spreekuurlocaties terecht. Maak een afspraak in uw regio.

Verzekering

Wat krijgt u vergoed, wat moet u nog zelf betalen? We hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet.