Het team

Als cad-designer ga je aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan maatvoetbedden, schoenaanpassingen en (onderdelen van) orthopedische schoenen. Ook worden hier leesten en voorzieningen gemaakt en reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit verschillende collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden. Aangezien cad-design steeds meer aandacht binnen ons bedrijf krijgt, zijn wij op zoek naar versterking op dit gebied.

De functie

Voor deze functie is ervaring in Rhino en tekenprogramma’s gebaseerd op Rhino vereist. Je bent een geroutineerde cad-tekenaar die goed met cadcam-systemen overweg kan. De door de orthopedisch schoentechnicus verstrekte voetgegevens (maten, standen, geometrieën, drukpunten, etc.) zet je om naar leest- of supplementgegevens. Je krijgt training om je tekenvaardigheden te gebruiken voor het ontwerpen van individuele leesten. Het ontwerp maak je aan de hand van productomschrijvingen en in te scannen deelproducten. De leesten en supplementen in cad-ontwerp worden vervolgens gebruikt voor de uiteindelijke schoenproductie. Ook zorg je ervoor dat de cadcam-systemen altijd actueel zijn.

Jouw kennis en ervaring

Je bent bedreven in het werken met digitale ontwerpprogramma’s en op de hoogte van de meest actuele trends en ontwikkelingen. Nieuwe mogelijkheden maak je je snel eigen. Naast je vaardigheden als cad-designer heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken. Je communiceert helder met collega’s en weet de input van de orthopedisch schoentechnici nauwkeurig digitaal te verwerken. Je bent accuraat in het vastleggen van essentiële gegevens. Op het gebied van orthopedische leestontwerpen volg je eerst een interne training. Daarna heb je de mogelijkheid om je specifieke kennis uit te breiden met een gerichte externe opleiding.

Jij als collega

Wij zoeken een kwaliteitsbewuste teamplayer met een positieve en flexiblele instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:


Toegestane bestandsformaten: doc,docx,odt,pdf.
Maximum bestandsgrootte: 2MB.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden