Ik vind orthopedische schoentechnologie het mooiste vak dat er is

Met veel plezier geef ik leiding aan het team van de werkplaats. Ik maak o.a. de planning van werkzaamheden, regel de werkvoorbereiding en ben verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking. Daarnaast probeer ik iedereen van mijn team te helpen met vragen of problemen waar zij tijdens hun werk tegenaan lopen. Ook vind ik het heel leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen op anderen.”

Het team

In Arnhem hebben we een vacature voor een vakbekwame collega als Chef werkplaats. Je bent als een vis in het water in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan steunzolen/maatvoetbedden, schoenaanpassingen en (onderdelen van) orthopedische schoenen. Ook worden hier voorzieningen gemaakt en reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit meerdere collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

Voor deze functie is een diploma op niveau N3 DHTA (schoentechniek) of gelijkwaardige werkervaring noodzakelijk. Ervaring in het vervaardigen van orthopedische schoenen en maatvoetbedden is een belangrijke voorwaarde om als spin in het web van de werkplaats te kunnen functioneren. Je bent gedreven om een kwalitatief hoogwaardig (deel)product te vervaardigen en weet hoe je dit in teamverband realiseert.

Jouw kennis en ervaring

Gedegen kennis en ervaring op het gebied van orthopedisch schoeisel is essentieel. Daarnaast vinden we motivatie en enthousiasme belangrijk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken. Je communiceert helder met collega’s en kunt hen begeleiden de kneepjes van het vak te leren of te perfectioneren. Je werkt gestructureerd en houdt overzicht op de productieplanning.

Jij als collega

Wij zoeken een kwaliteitsbewuste teamplayer met een positieve en flexibele instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. file size: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. file size: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden