Het team

Bij onze afdeling Finance zijn zes medewerkers en een teammanager actief om alle administratieve processen draaiende te houden. Ter versterking van dit leuke team zoeken wij een ondernemende junior controller die de ambitie heeft om aan het ‘Finance Team van de toekomst’ te bouwen. Je stelt graag kritische vragen om meer inzicht te krijgen in de organisatie en onze financiële performance, zodat je als partner op verschillende niveaus kunt adviseren. Eigen ideeën en initiatieven waarderen en stimuleren we. Ook kijk jij graag over de grenzen van jouw functie heen om zo proactief bij te dragen aan innovaties.

De functie

Als junior controller ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de gehele administratie, de periodieke financiële verslaglegging en de verdere optimalisatie van onze financiële processen. Je analyseert en consolideert financiële rapportages. Je draagt bij aan het verder ontwikkelen en verbeteren van de financiële processen. Ook houd je je bezig met het maken van rapporten en deze te analyseren in Power BI. Je hebt een adviserende rol richting de manager Finance & Business Control. We bieden een fulltime job (38 uur per week) in een leuk team. Er is oog voor een goede balans in jouw activiteiten en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je werklocatie is het hoofdkantoor in Heerlen. Het salaris is marktconform en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en ervaring

Wij zoeken een gemotiveerde collega met een afgeronde bedrijfseconomische HBO-opleiding. Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring binnen een administratieve of financiële afdeling. Ook ambitieuze starters nodigen we uit om te solliciteren. Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en hebt affiniteit met vennootschapsbelasting. Ook ben je analytisch ingesteld, heb je een onderzoekende en nieuwsgierige houding en een hands-on mentaliteit. Je communiceert gemakkelijk met de rest van de organisatie. Daarnaast ben je in staat om de juiste financiële adviezen over te brengen en te sparren met de manager Finance & Business control.

Jij als collega

Wij zoeken een gemotiveerde collega met een positieve en flexibele instelling. Iemand die van uitdagingen houdt en een gezonde dosis ambitie en drive heeft om zichzelf verder te ontwikkelen. En die bereid is om, als het nodig is, samen een stap extra te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden