Het team

Als leestenmaker ga je aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan maatvoetbedden, schoenaanpassingen en (onderdelen van) orthopedische schoenen. Ook worden hier leesten en voorzieningen gemaakt en reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit verschillende collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

Voor deze functie is een diploma op niveau N3 DHTA (schoentechniek) of gelijkwaardige werkervaring vereist. Je bent een geroutineerde leestenmaker die goed met cadcam-systemen overweg kan. De door de orthopedisch schoentechnicus verstrekte voetgegevens (maten, standen, geometrieën, drukpunten, etc.) zet je om naar leest- of supplementgegevens. Je bent vaardig in het opbouwen, modelleren of aanpassen van de leesten, zowel fysiek als digitaal, zodat de juiste pasvorm en ondersteuning wordt gerealiseerd. De specifieke leest- en supplementgegevens maak je toegankelijk ten behoeve van de definitieve schoenproductie, voor het uitvoeren van nabestellingen en het realiseren van aanpassingen. Ook zorg je ervoor dat de cadcam-systemen altijd actueel zijn. Daarnaast houd je overzicht over de werkzaamheden en ziet erop toe dat er kwalitatief hoogwaardig werk geleverd wordt.

Jouw kennis en ervaring

Naast je vaardigheden als leestenmaker breng je veel werkervaring op schoengebied mee. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken. Je communiceert helder met collega’s en weet de input van de orthopedisch schoentechnici juist te verwerken in standaardleesten of via de cadcam-methode. Je bent accuraat in het vastleggen van essentiële gegevens.

Jij als collega

Wij zoeken een kwaliteitsbewuste teamplayer met een positieve en flexiblele instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

 

[si-contact-form form=’4′]

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden