Het team

Je komt te werken in een enthousiast voetenteam. Van receptioniste tot medisch pedicure en van orthopedisch schoentechnicus tot schoenhersteller, we staan voor de beste voetzorg en schoenen op maat. Ook werk je intensief samen met medisch specialisten en podotherapeuten om te overleggen over oplossingen voor specifieke voetproblematiek.

De functie

Je draagt zorg voor de vervaardiging van noodzakelijke orthopedische voorzieningen ter ondersteuning van de cliënt en onderhoudt hierbij alle relevante relaties. Tot je werkzaamheden behoort onder andere:

  • Afstemming met orthopedisch technoloog, medisch specialist en cliënt met betrekking tot schoentechnische mogelijkheden en alternatieven
  • Opnemen en vastleggen voet- en cliëntgegevens (maten, standen, geometrie, drukpunten, etc.)
  • Aanmeten van alle categorieën orthopedische hulpmiddelen, rekening houdend met de achtergrond van de cliënt (anamnese, historie, klachten, wensen, etc.)
  • Vastleggen en realiseren beschoeiingsplan dat voldoet aan beoogde correctie, uitvoering en verzekeringsrichtlijnen
  • Borgen van tijdige levering volgens gehanteerde kwaliteitsnormen. Bewaken van voortgang, tussentijdse controle en kwaliteitsnormen.
  • Begeleiden van de cliënt bij het passen van passchoen, proefschoen en eindproduct
  • Zorgdragen voor een compleet en actueel cliëntdossier

Jouw kennis en ervaring

Je hebt een HBO-diploma Orthopedisch Schoentechnicus behaald of een vergelijkbaar diploma op MBO-niveau N4 van vóór 2015. Ook heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je communiceert gemakkelijk met cliënten, collega’s en verwijzers en vindt het leuk bestaande contacten met cliënten en andere relaties te onderhouden en uit te bouwen. Verder ben je onderlegd in het omgaan met MS Office (PowerPoint, Word) en in de orthopedische schoentechniek gebruikelijke software, productieapparatuur en handgereedschappen.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

 

Mevr.Dhr.
Voornaam

Achternaam

Telefoon

E-mail

Je motivatie

Je cv