Vacature Podotherapeut met specialisatie kindervoet

Podotherapeut in een multidisciplinair kinderteam

Als podotherapeut met specialisatie kindervoet werk je onder meer op onze locatie in Kerkrade, waar je deel uitmaakt van een speciaal kinderteam. Het kinderteam biedt zorg aan kinderen en jongeren in de leeftijd van nul tot achttien jaar en bestaat verder uit een ergotherapeut, logopedist en kinderfysiotherapeut. De kinderen die hier behandeld worden hebben vaak hulp nodig op verschillende ontwikkelingsgebieden. Door het zorgaanbod op elkaar af te stemmen, wordt er zo optimaal mogelijk aangesloten bij de hulpvraag van het kind en wordt de zorg rondom het kind georganiseerd. Vanuit jouw expertise op het gebied van kindervoeten houd je je bezig met voetonderzoek, behandeling, advies, preventie en voorlichting aan kinderen en hun ouders.

Podotherapeut in een multidisciplinair voetzorgteam

De podotherapeuten bij Hanssen Footcare zijn onderdeel van een multidisciplinair voetzorgteam van podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnologen. Er wordt niet alleen door patiënten, maar ook door collega’s een beroep gedaan op je vakkennis en ervaring om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Een medisch pedicure kan bijvoorbeeld je advies inwinnen over de behandeling van een voetaandoening. En vice versa: ook jij kunt een collega, bijvoorbeeld een orthopedisch schoentechnoloog, vragen om mee te denken over geschikt schoeisel of de samenstelling van een voetbed. Op deze manier stimuleren wij onderlinge kennisuitwisseling. Met als doel onze klanten en patiënten te helpen met steeds betere voetzorg en oplossingen voor hun voetproblemen.

Team podotherapie

Het team podotherapie bestaat uit gediplomeerde en ervaren podotherapeuten met verschillende specialisaties. Ze zijn werkzaam op verschillende locaties in Zuid-Limburg.

Jouw kennis en ervaring als podotherapeut

Vanzelfsprekend heb je de studie Podotherapie met succes afgerond. Verder:

  • Ben je bekend met de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Functioneer je op HBO werk- en denkniveau en ben je accuraat in het registreren en bijhouden van relevante patiëntinformatie;
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden.

Jij als collega

Je denkt verder dan de grenzen van je vakgebied en vindt het leuk om samen te werken. Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt en in alles wat met voeten en schoeisel te maken heeft. In jouw vakgebied functioneer je zelfstandig, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Je denkt proactief mee over voetoplossingen en weet deze goed over te brengen in woord en geschrift.

Interesse?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Kinderteam MC De Linde

Bij onze spreekuurlocatie MC De Linde in Kerkrade werken we in een multidisciplinair kinderteam met ergotherapeut, logopedist, kinderfysiotherapeut en kinder- en jeugdpsycholoog.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.