Vacature Productiemedewerker (20 u/wk) in Leiden

Het team

We hebben op dit moment in Leiden een vacature voor een productiemedewerker orthopedie. In deze functie ben je een allrounder binnen het team. We zoeken een ervaren kracht die vertrouwd is binnen het vakgebied. Je kunt direct aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan schoenaanpassingen, (onderdelen van) orthopedische schoenen, of maatvoetbedden. Ook worden hier reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit meerdere collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

Je kunt direct meewerken in de werkplaats en je wordt in korte tijd door collega’s ingewerkt. Je vervaardigt maatvoetbedden en andere deelproducten in de orthopedische schoentechniek. Bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden om je op termijn verder te bekwamen in specifieke onderdelen van de orthopedische schoentechniek.

Jouw kennis en ervaring

We zoeken een nieuwe collega die ervaring heeft als schoenreparateur. Je kunt schoenen herstellen of aanpassen. Ook ben je enthousiast en leergierig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s die je nog meer kneepjes van het vak zullen leren.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.