Vacature Productiemedewerker orthopedie met ervaring (38 u/wk) in Haarlem

“Ik vind alles leuk aan mijn vak. Ik ben een beetje een schoenengek

Inmiddels geef ik al een tijdje met veel plezier leiding aan de werkplaats in Haarlem. Ik vind het heel leuk om mijn kennis en ervaring als orthopedisch schoentechnicus over te brengen op anderen, zodat zij langzaam maar zeker op een steeds hoger niveau komen. Dat past bij de missie van Hanssen Footcare: met mensen, voor mensen, samen werken aan steeds betere voetzorg.”

Het team

In Haarlem breiden we ons team uit met een ervaren productiemedewerker orthopedie. Ben jij die vakman of -vrouw met minstens vijf jaar praktijkervaring? Dan kun je direct aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen gemaakt worden. Denk hierbij aan schoenaanpassingen, (onderdelen van) orthopedische schoenen of steunzolen (maatvoetbedden). Ook worden hier reparaties van bestaande orthopedische producten uitgevoerd. Het team bestaat uit verschillende collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

We zoeken een allrounder die geroutineerd is in het vervaardigen en aanpassen van leesten, onderwerken en supplementen en in het vervaardigen van voorzieningen en VLOS. Je bent ook thuis in het realiseren van schoenaanpassingen. Daarnaast ben je bedreven in het samenstellen en construeren van maatvoetbedden en andere deelproducten in de orthopedische schoentechniek. Je bent snel vertrouwd in de werkplaats na een korte inwerkperiode door je collega’s. Bij gebleken geschiktheid kun je je op termijn verder bekwamen in meerdere deelproducten en nieuwe technieken. De functie is ingeschaald in schaal 5 volgens de CAO Schoentechniek en je salaris zal bij aanvang ongeveer € 2500,- bruto per maand bedragen op basis van een fulltime dienstverband (38 uur/week).

Jouw kennis en ervaring

Je voelt je volledig thuis in de orthopedische schoentechniek en kent de kneepjes van het vak. Je bent een bedreven vakman of -vrouw met meerdere jaren vaktechnische ervaring en goede communicatieve vaardigheden. Daarbij is een goede beheersing van de Nederlandse taal essentieel, zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.