Het team

We hebben op dit moment in Arnhem een vacature voor een productiemedewerker. Je komt te werken in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan steunzolen/ maatvoetbedden, schoenaanpassingen en (onderdelen van) orthopedische schoenen. Ook worden hier reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit meerdere collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

Je wordt in korte tijd door collega’s opgeleid en leert een deelproduct te vervaardigen in de orthopedische schoentechniek. Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk dat je je op termijn verder kunt bekwamen in meerdere deelproducten.

Jouw kennis en ervaring

Je hoeft geen ervaring te hebben op schoengebied, maar je bent vooral enthousiast en leergierig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s die je de kneepjes van het vak zullen leren.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:


Toegestane bestandsformaten: doc,docx,odt,pdf.
Maximum bestandsgrootte: 2MB.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden