Vacature Receptionist(e) | Amersfoort

“Een goede band met je cliënten maakt het verschil

Wat ik het leukste vind als receptioniste, is het persoonlijke contact. Ik denk dat een goede band met je cliënten echt het verschil maakt. Of dat nu aan de balie is of aan de telefoon, je merkt dat mensen die aandacht waarderen en zich daardoor prettig voelen bij ons”

Het team

In Amersfoort zoeken we een nieuwe collega voor 24 – 32 uur per week. Als receptionist(e) ben je ons visitekaartje. Je maakt deel uit van een team van werkplaatsmedewerkers en orthopedisch schoentechnologen met veel ervaring. Zij zullen je snel op weg helpen in de veelomvattende spilfunctie die je als receptionist(e) hebt binnen de vestiging.

De functie

Je bent de verbindende schakel tussen klanten en behandelaars. Als eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de vestiging, plan je de afspraken en geef je informatie over onze werkwijze. Ook geef je advies over voetverzorgingsproducten, eenvoudige hulpmiddelen voor voeten, en producten voor schoenonderhoud die bij ons verkrijgbaar zijn. Daarnaast bereid je de spreekuren van de orthopedisch schoentechnologen voor, door te zorgen dat alle benodigde gegevens tijdig voorhanden zijn. De bijbehorende administratieve afhandeling behoort ook tot je taken.

Jouw kennis en ervaring

Bij voorkeur heb je ervaring in een dienstverlenende en representatieve functie. Je hebt kennis van MS Office-programma’s (Word, Excel) en ervaring in het werken met klant-/ productinformatiesystemen. Je hebt affiniteit met administratieve processen en bent nauwkeurig en integer in de verwerking van klantgegevens.

Jij als collega

Van nature ben je een hartelijk persoon met oog voor wat iemand nodig heeft. Je communiceert helder en gemakkelijk met klanten en collega’s. Wij zoeken een teamspeler met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Spreekt de functie je aan en wil je ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.