Receptioniste

Ons bedrijf

Al meer dan 90 jaar zorgt Hanssen Footcare voor aangepaste- en op-maat-gemaakte schoenen voor wie ‘normale’ schoenen niet werken. Op deze manier geven wij onze klanten een zo groot mogelijke vrijheid om te gaan en staan waar zij willen. Ondanks dat wij het grootste familiebedrijf zijn op het gebied van orthopedische maatschoenen, heeft ieder van onze 8 locaties zijn eigen smaak en kleur. Op deze manier doen wij namelijk recht aan de diversiteit van medewerkers, klanten en samenwerkingen.

Jouw toekomstig team

In Haarlem werken de receptionistes in een gezellig team van 3 collega’s. Daarnaast maken jullie deel uit van het groter geheel samen met de werkplaatsmedewerkers en de orthopedisch schoentechnologen. Het maken van de mooiste schoenen en het leveren van de beste zorg doen zij namelijk niet alleen. Gezamenlijk zullen ze jou op weg helpen in de veelomvattende spilfunctie die je hebt als receptionist(e).

Jouw functie

Je bent de verbindende schakel tussen klanten, orthopedisch schoentechnologen, de werkplaats en onze partners (o.a. revalidatiecentra, verpleeg- en ziekenhuizen). Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als in persoon, zorg je dat het juiste zorgpad wordt ingezet en geef je informatie over onze werkwijze. Loopt het zorgpad net iets anders dan normaal? Dan is het aan jou om op zoek te gaan naar de beste oplossing waarbij oprechte aandacht voor de klant voorop staat.

Daarnaast ondersteun je de schoentechnologen met het verzamelen van de juiste gegevens en het voorbereiden van de spreekuren. Zo zorg je er samen met de werkplaats en onze partners voor dat de juiste spullen op de juiste plek zijn. Gedurende het zorgproces speel je ook een grote rol in de administratieve afhandeling. Bijvoorbeeld door het verkrijgen van medische voorschriften, machtigingen van zorgverzekeraars en het bewaken van het order- en facturatieproces.

Wat neem je mee?

Als je een aanstekelijk enthousiasme hebt, de wil om te leren, de wens om te helpen of elk probleem op te lossen; dan komen we er wel. De rest kun je namelijk leren.

  • Heb je ervaring in een dienstverlenende en representatieve functie, misschien zelfs binnen de zorg?
  • Kennis van Microsoft Office en klantsystemen?
  • Of, inzicht en ervaring in zowel administratieve als productieprocessen?

Top, dan heb je in ieder geval een klein streepje voor.

Jij als persoon

Je bent een warme persoonlijkheid met oog voor wat iemand nodig heeft. Iemand die helder communiceert en gemakkelijk omgaat met klanten en collega’s.

Wij zoeken een teamspeler met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

Wat ontvang je er voor terug?

  • Een boven marktconform salaris volgens schaal 3 de CAO Schoentechniek (2.116 – 2.275 euro)*
  • Een werkweek van 28 tot 38 uur
  • 26 vakantiedagen per jaar*
  • Een contract voor een jaar (maar met intentie voor langer

*  Fulltime basis

Jouw toekomstige collega Willemijn zegt

“Wat mij voldoening geeft als receptioniste, is het persoonlijke contact. Ik denk dat een goede band met je cliënten echt het verschil maakt. Daarnaast is de variatie in het werk een verademing, geen dag is hetzelfde.”

Meer weten?

Wil je weten of wij als bedrijf bij jouw passen? Solliciteer dan nu of als je eerst nog vragen hebt bel dan met Niek (vestigingsmanager) op telefoonnummer 06-25287012.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden