Het team

Het receptionistenteam is ons visitekaartje. Het team bestaat uit zes enthousiaste dames met veel ervaring, die de meeste klanten inmiddels goed kennen. Zij zullen je snel op weg helpen in de veelomvattende spilfunctie die je als receptioniste hebt. Als onderdeel van dit team zul je in Heerlen werkzaam zijn.

De functie

Je bent de verbindende schakel tussen klanten en behandelaars. Als eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de vestiging, plan je de afspraken en geef je informatie over onze werkwijze. Ook geef je advies over voetverzorgingsproducten, eenvoudige hulpmiddelen voor voeten, en producten voor schoenonderhoud die bij ons verkrijgbaar zijn. Daarnaast bereid je de spreekuren van de orthopedisch schoentechnici voor door te zorgen dat alle benodigde gegevens, schoenen en/of voethulpmiddelen tijdig voorhanden zijn. De bijbehorende administratieve afhandeling behoort ook tot je taken.

Jouw kennis en ervaring

Bij voorkeur heb je ervaring in een dienstverlenende en representatieve functie. Je hebt kennis van MS Office-programma’s (Word, Excel) en ervaring in het werken met klant-/productinformatiesystemen. Je hebt affiniteit met administratieve processen en bent nauwkeurig en integer in de verwerking van klantgegevens.

Jij als collega

Van nature ben je een hartelijk persoon met oog voor wat iemand nodig heeft. Je communiceert helder en gemakkelijk met klanten en collega’s. Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Spreekt de functie je aan en wil je ons team versterken, vul dan dit formulier in:


Toegestane bestandsformaten: doc,docx,odt,pdf.
Maximum bestandsgrootte: 2MB.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden