Vacature Productiemedewerker (38 u/wk) in Heerlen

Het team

We hebben op dit moment in Heerlen een vacature voor een productiemedewerker orthopedie. In deze functie ben of word je een allrounder binnen het team. Heb je al ervaring op dit gebied, dan is dat een pré; zo niet, dan leiden we je op. Je kunt direct aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen vervaardigd worden. Denk hierbij aan schoenaanpassingen, (onderdelen van) orthopedische schoenen, of steunzolen/ maatvoetbedden. Ook worden hier reparaties uitgevoerd. Het team bestaat uit verschillende collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

Je kunt direct meewerken in de werkplaats en je wordt in korte tijd door collega’s ingewerkt en opgeleid. Je leert maatvoetbedden te vervaardigen, een deelproduct in de orthopedische schoentechniek. Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk dat je je op termijn verder kunt bekwamen in meerdere deelproducten.

Jouw kennis en ervaring

Je hoeft geen ervaring te hebben op schoengebied, maar je bent vooral enthousiast en leergierig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s die je de kneepjes van het vak zullen leren.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.