Afstudeerstage en onderzoek

Wat denkt een klant precies als hij bij ons binnenkomt? Welk gevoel roept de naam ‘Hanssen Footcare’ op? Hoe tevreden is de klant nou eigenlijk over onze diensten? Allemaal voorbeelden van vragen waar wij graag antwoord op willen hebben. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die dit tot op de bodem voor ons wil uitzoeken via een kwalitatief onderzoek. Ben jij diegene?

Wat ga je doen?

Maandelijks versturen wij digitale tevredenheidsonderzoeken naar onze klanten. Deze klanttevredenheidsonderzoeken leveren een heleboel data op. Maar welke meningen of gedachten schuilen er achter alle antwoorden die klanten geven? Om dit te weten te komen, ga jij met onze klanten in gesprek.

Jij bent…

…iemand die de stoute schoenen aantrekt, omdat je graag het onderste uit de kan wil halen. Je vraagt net zo lang door totdat je precies weet wat je wilt weten. Dit vergt uiteraard een vleugje lef. Verder kun jij je tijdens het gesprek goed inleven in de klant en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd in deze stageplek?

Ben je een vierdejaars HBO- of WO-student, dan horen wij graag hoe jij deze opdracht zou aanpakken. Vul onderstaand formulier in voor een kennismaking. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieformulier stage lopen

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor selectiedoeleinden en om contact met je op te nemen

Van stage naar vaste baan

Al tijdens haar studie ondersteunde Manouk de podotherapeuten in Heerlen. Dat beviel zo goed, dat ze is gebleven en nu een vaste waarde is in het team.

Volg ons op LinkedIn

Regelmatig krijgen we groepen studenten op bezoek voor een kijkje achter de schermen. Wil je meer weten over onze activiteiten? Volg dan onze bedrijfspagina.

Facility Management of Marketing?

Je hoeft geen expert in voeten te zijn om bij ons een leerzame stageperiode te hebben. Ook Sharon en Romy voelden zich snel thuis op het hoofdkantoor.