Uw voeten in goede conditie

Zelf kunt u veel doen om uw voeten in goede conditie te houden. Over de beste verzorging voor uw voeten adviseren wij u graag. We hebben een breed assortiment voetverzorgingsproducten, voor zowel de dagelijkse verzorging als voor een extra verwenmoment. Een paar voorbeelden waar u uw voeten en plezier mee doet:

Voor iedere voet

Gehwol blauw. Deze vochtinbrengende crème voorkomt voetengeur, schimmel en jeuk. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de droge gesprongen voethuid. Verkoelt en verzacht branderige voeten en pijn. Ook geschikt voor diabetici.

Bij koude voeten

Gehwol rood, een verwarmende onderhoudsbalsem voor de droge huid. Ingrediënten als kamfer, rozemarijn en etherische oliën stimuleren de circulatie en zorgen voor een prettig gevoel van warmte. Voorkomt voetengeur, schimmel en jeuk.

Bij kloofjes

Gehwol Med klovenzalf. Deze zalf zorgt voor de natuurlijke elasticiteit en het weerstandsvermogen van de huid. Geschikt voor behandeling van gebarsten, ruwe, verhoornde of rode huiddelen. Ook geschikt voor diabetici.

Bij transpirerende voeten

Verfrissende Gehwol groen voetcrème. Een snel intrekkende, verzorgende crème die beschermt tegen voetgeur door de zweetvorming te normaliseren. Direct frisse, geurloze, gladde en soepele voeten. Ook geschikt voor diabetici.

Voetdeocrème voor de gevoelige huid. Manuka-extract en ultrafijn zinkoxide verzorgen de gevoelige huid en gaan voetluchtjes meer dan 24 uur tegen. De jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties. Ook geschikt voor diabetici.

Weldadig voetbad voor pijnlijke of vermoeide voeten

Gehwol voetbad. Opgelost in lauwwarm water zorgt dit Gehwol product voor een reiniging tot diep in de poriën. Het voetbad stimuleert vermoeide voeten en laat het branderige gevoel en pijn in de voeten verdwijnen.

Gehwol kruidenvoetbad. Dit kruidenbad met etherische oliën van bergdennen is weldadig bij ruwe en gesprongen voeten. Na het bad houdt u een langdurig aangenaam fris gevoel. Helpt ook tegen sterke eeltvorming en likdoorns.

Vraag advies

Wilt u weten welk verzorgingsproduct geschikt is voor uw voeten? We adviseren u graag.

Nieuwe collectie naadloze sokken

Voelt u ook ieder naadje? Of heeft u juist minder gevoel in uw voeten? Dan zijn deze sokken een uitkomst. Ze zijn supercomfortabel en zeer geschikt voor diabetici.

Gratis voetencheck

Eerst een gratis advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.