Comfort onder alle omstandigheden

Het is wellicht het beste voor uw voeten als u de hele dag uw orthopedische schoenen draagt. Toch zijn er situaties waarin dat niet altijd mogelijk is. Soms kunt u uw maatschoenen even niet aan, terwijl uw voeten wel ondersteuning nodig hebben. Daarvoor bestaan verschillende oplossingen.

Maatpantoffels

Voor binnenshuis zijn er maatpantoffels. Lekker warm en comfortabel, en voorzien van een op maat gemaakt voetbed dat passende steun geeft. De maatpantoffel ondersteunt alleen aan de onderzijde van de voet. Ze zijn gemaakt voor korte loopafstanden. Ze zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken door een handzame klittenbandsluiting. Er zijn verschillende modellen en kleuren. Vraag ernaar bij uw orthopedisch schoenspecialist.

Badslippers

Badslippers op maat bieden steun aan de voet en grip op gladde of natte vloeren. Ze zijn handig bij gebruik in zwembad of douche, waar maar weinig gelopen hoeft te worden. De badslippers zijn in blauw en rood verkrijgbaar.

Comfortslippers

Comfortslippers voor in huis zijn gemaakt van luxe leer en voorzien van een zachte binnenvoering. Ook deze zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken en gemaakt voor korte loopafstanden.

Sandalen

Vooral ’s zomers zijn sandalen een uitkomst bij warm weer. Ze zijn met name geschikt voor voeten die veel transpireren, ter afwisseling met een ander orthopedisch schoenenpaar. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder hielbandje.

Let op: deze op maat gemaakte comfortschoenen zijn niet voor iedereen geschikt. Informeer bij uw orthopedisch schoenspecialist naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Schoenen op maat

Bekijk onze uitgebreide collectie orthopedische schoenen. Er zijn collecties voor dames, heren en kinderen.

Brochure maatschoenen

De brochure ‘Maatschoenen’ geeft u een indruk van de mogelijkheden in orthopedische schoenen.

Vraag advies

Wij helpen u graag met de oplossing die het beste bij u past. Vertel ons uw klacht en uw wensen en we bekijken samen hoe u het beste geholpen bent.