Spreekuur met medisch specialisten

De orthopedisch schoentechnici van Hanssen Footcare nemen deel aan multidisciplinaire spreekuren met onder andere revalidatieartsen, orthopeden en fysiotherapeuten. De spreekuren vinden plaats op diverse locaties in het land, zoals in ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingshuizen. Samen met medisch specialisten in aanpalende disciplines wordt optimale voetzorg en continuïteit in de behandeling van voetproblemen geborgd. In Basalt in Leiden zijn wij bijvoorbeeld onderdeel van een multidisciplinair team dat de zorg vanuit de patiëntbehoefte vormgeeft. Hoe klanten deze zorg ervaren, wordt mooi verwoord in het verhaal van Jenna op de website van Basalt Revalidatie.

Samenwerking met paramedici

In de regio Heerlen werken wij bijvoorbeeld samen met de fysiotherapeuten van MeanderGroep en Cicero Zorggroep. Ook werken wij in goede afstemming met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bocholtz.  In overleg met de verwijzer, de bewegingsdeskundige en de klant, zorgt de orthopedisch schoentechnicus van Hanssen Footcare voor het vervaardigen van passend schoeisel met een optimale balans tussen mobiliteit, draagcomfort en esthetiek.

Schoenenwinkels

In iedere regio waar Hanssen Footcare actief is, werken wij samen met schoenenwinkels waar u modieuze schoenen met goede pasvorm vindt, en waar u goed geadviseerd wordt.

Collega-bedrijven in orthopedische schoentechniek

Wij geloven in samenwerking en kennisdeling met collega’s. Om die reden is de Federatie PAS opgericht. Federatie PAS bundelt de kennis en expertise van vier bedrijven die zich richten op orthopedische schoentechniek. Deze samenwerking helpt ons van elkaar te leren en met gedeelde inzichten onze dienstverlening te verbeteren. Op deze manier stimuleren wij elkaar om beter te worden in ons vak en creëren we een voorsprong op het gebied van innovatie en kwaliteit.

Hier vindt u ons

Schoenenwinkels

Hanssen Footcare verkoopt geen confectieschoenen. In iedere regio waar we actief zijn, werken we samen met schoenenwinkels die kwalitatief goede schoenen verkopen en waar u goed geadviseerd wordt.

KomPAS

KomPAS is een handig naslagwerk voor verwijzers en bevat veel informatie over voetklachten en schoentechnische oplossingen. Het is uitgegeven door samenwerkende schoentechnische bedrijven.