Loophulpmiddelen om te blijven bewegen

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven bewegen en erop uit kunnen gaan. Een paar voorbeelden van producten die lopen makkelijker maken en die steun of grip bieden bij het lopen. Er zijn meer mogelijkheden om lopen te vergemakkelijken. Voor advies kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Loopstokken

Als u asymmetrisch loopt, is een loopstok aan te raden. Loopstokken zijn er in diverse soorten en maten. Anatomisch verstelbare loopstokken zijn precies op de juiste maat af te stellen die u nodig heeft. Er zijn ook opvouwbare exemplaren die gemakkelijk mee te nemen zijn. Een loopstokhouder of een polsbandje voor de loopstok zorgen ervoor dat u de stok altijd bij de hand hebt.

IJsprikker voor loopstok

Voor extra veiligheid bij winterse omstandigheden. De ijsprikker wordt onderaan de loopstok bevestigd om wegglijden te voorkomen. U heeft meer grip op een gladde ondergrond.

Anti-glij-ijzers

Anti glij-ijzers trekt u als een sok over de schoen aan. Door de ijzeren spikes onder de schoen heeft u goede grip op een ijzige ondergrond. De spikes zijn ook los verkrijgbaar.

Vraag advies

Wij helpen u graag met de oplossing die het beste bij u past. Vertel ons uw klacht en uw wensen en we bekijken samen hoe u het beste geholpen bent.

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.

Hier vindt u ons

Hanssen Footcare heeft vestigingen en spreekuurlocaties in verschillende regio’s.