Professionele voetverzorging door een medisch pedicure

Verzorgde voeten geven een goed gevoel en helpen om langer klachtenvrij te lopen. Veel mensen verzorgen hun voeten zelf, maar soms is een pedicurebehandeling aan te raden. Bijvoorbeeld als u zelf niet meer goed bij uw voeten komt, of bij likdoorns of hardnekkig eelt. Een pedicure verwijdert eelt, knipt en freest nagels en verwijdert likdoorns. Het effect van een pedicurebehandeling merkt u meteen: het is alsof u op wolken loopt. Ook signaleert de medisch pedicure beginnende voetklachten en kan u eventueel doorverwijzen naar een podotherapeut. Een pedicurebehandeling is niet alleen gericht op het ‘noodzakelijk onderhoud’, maar is zeker ook een weldaad voor uw voeten.

Diabetische voet of reumavoet

Bij Hanssen Footcare werken medisch pedicures. Dit wil zeggen dat zij naast de opleiding pedicure, een aparte aantekening voor diabetische voeten en reumavoeten behaald hebben. Onze pedicures zijn bekend met de ziektebeelden en bijbehorende symptomen, en stemmen de voetbehandeling daarop af. Met andere woorden: ook als u reuma– of diabetespatiënt bent, zijn uw voeten bij ons in vertrouwde handen.

Onze pedicures

Voor een pedicurebehandeling kunt u terecht bij onze vestigingen in Heerlen, Hoensbroek en Kerkrade. De overige vestigingen werken samen met pedicures die in hun eigen praktijk behandelen.

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.