Uw voeten in goede conditie met onze voetverzorgingsproducten

Zelf kunt u veel doen om uw voeten in goede conditie te houden. Over de beste verzorging voor uw voeten adviseren wij u graag. We hebben een breed assortiment voetverzorgingsproducten, voor zowel de dagelijkse verzorging als voor een extra verwenmoment. Een paar voorbeelden waar u uw voeten en plezier mee doet:

Voor iedere voet

Gehwol blauw. Deze vochtinbrengende crème voorkomt voetengeur, schimmel en jeuk. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de droge gesprongen voethuid. Verkoelt en verzacht branderige voeten en pijn. Ook geschikt voor diabetici.

Bij koude voeten

Gehwol rood, een verwarmende onderhoudsbalsem voor de droge huid. Ingrediënten als kamfer, rozemarijn en etherische oliën stimuleren de circulatie en zorgen voor een prettig gevoel van warmte. Voorkomt voetengeur, schimmel en jeuk.

Bij transpirerende voeten

Verfrissende Gehwol groen voetcrème. Een snel intrekkende, verzorgende crème die beschermt tegen voetgeur door de zweetvorming te normaliseren. Direct frisse, geurloze, gladde en soepele voeten. Ook geschikt voor diabetici.

Deocrème voor de gevoelige huid

Manuka-extract en ultrafijn zinkoxide verzorgen de gevoelige huid en gaan voetluchtjes meer dan 24 uur tegen. De jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties. Ook geschikt voor diabetici.

Na langdurige belasting

Pepermuntolie en menthol zorgen ervoor dat vermoeide, branderige voeten helemaal tot rust komen. De verfrissende en verkoelende werking is een weldaad na een dag wandelen of staan. Uw voeten worden langdurig verfrist en verzorgd door de hydraterende werking.

Weldadig voetbad voor pijnlijke of vermoeide voeten

Gehwol voetbad. Opgelost in lauwwarm water zorgt dit Gehwol product voor een reiniging tot diep in de poriën. Het voetbad stimuleert vermoeide voeten en laat het branderige gevoel en pijn in de voeten verdwijnen.

Gehwol kruidenvoetbad. Dit kruidenbad met etherische oliën van bergdennen is weldadig bij een ruwe huid of kloofjes. Na het bad houdt u een langdurig aangenaam fris gevoel. Helpt ook tegen sterke eeltvorming en likdoorns.

Vrijblijvende voetencheck

Eerst een advies? Laat uw voeten vrijblijvend controleren. U weet snel waar u aan toe bent.