Een topteam van voet- en schoenspecialisten

Werken bij Hanssen Footcare betekent werken in een team van voet- en schoenspecialisten die ieder hun aandeel hebben in een topproduct of -behandeling voor onze klant. Het leuke is dat diverse disciplines samenkomen en elkaar aanvullen in de voetzorg aan onze klanten. Podotherapeuten, orthopedisch schoentechnici, bewegingstechnologen en (medisch) pedicures maken deel uit van onze multidisciplinaire voetzorgteams. Ook werken wij nauw samen met externe partners in voetzorg, zoals huisartsen, revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, reumatologen en fysiotherapeuten.

Samen maken we het verschil

Of je nu klanten ontvangt, leesten maakt of een hak repareert, je bent een onmisbare schakel in de totstandkoming van een product waar we trots op zijn. Onderling overleg over de beste oplossing wordt aangemoedigd door de open en informele sfeer. Collegialiteit, flexibiliteit en samenwerking vinden we belangrijk om tot de beste oplossing te komen voor mensen met voetproblemen.

Wat werkt voor jou?

Waarom doe je dit werk? Wat maakt het voor jou interessant? Collega’s vertellen.

Het bedrijf

Hanssen Footcare combineert het authentieke vakmanschap van orthopedische schoenen maken met de kennis van voetzorg en behandeltechnieken van nu.

Wij horen graag van je

De actuele vacatures publiceren wij op deze website. Als er geen vacatures zijn, dan kun je ook een open sollicitatie sturen.