Werken bij Hanssen Footcare

Werken in een topteam van voet- en schoenspecialisten

Werken bij Hanssen Footcare betekent werken in een team van gemotiveerde voet- en schoenspecialisten. Iedereen heeft zijn aandeel in een kwaliteitsproduct of behandeling op maat voor onze klant. Het leuke is dat diverse disciplines samenkomen en elkaar aanvullen in de voetzorg aan onze klanten. Orthopedisch schoentechnologen, bewegingstechnologen en (medisch) pedicures maken deel uit van onze multidisciplinaire voetzorgteams. We werken bij Hanssen Footcare niet alleen intern veel samen, maar hebben ook dagelijks contact met externe partners in voetzorg, zoals huisartsen, revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, reumatologen en fysiotherapeuten.

Samen maken we het verschil

Of je nu klanten ontvangt, leesten maakt of een hak repareert, je bent een onmisbare schakel in de totstandkoming van een product waar we trots op zijn. Onderling overleg over de beste oplossing wordt aangemoedigd door de open en informele sfeer. Collegialiteit, flexibiliteit en samenwerking vinden we belangrijk om tot de beste oplossing te komen voor mensen met voetproblemen. Zo maken we samen het verschil.

Maak vast kennis met je nieuwe collega’s

Wie worden je nieuwe collega’s als je bij ons komt werken? Je leest de motivatie en verhalen uit de dagelijkse praktijk van collega’s in verschillende vestigingen.

Wil je werken bij ons? Check de vacatures!

Ben je orthopedisch schoentechnoloog of schoenhersteller? Of heb je anderszins affiniteit met voetzorg of het vervaardigen van hulpmiddelen? Kijk dan snel bij onze vacatures. Zit je droombaan er niet bij, maar ben je ervan overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren in ons team, dan horen we ook graag van je. Of stuur een open sollicitatie, zodat we kennis kunnen maken.

Vacatures

De actuele vacatures vind je hier op de website. Als er geen vacatures zijn, dan kun je ook een open sollicitatie sturen.

Het bedrijf

Hanssen Footcare combineert het authentieke vakmanschap van orthopedische schoenen maken met de kennis van voetzorg en behandeltechnieken van nu.

Wat werkt voor jou?

Waarom doe je dit werk? Wat maakt het voor jou interessant? Collega’s vertellen.