Hallo student!

Ben jij op zoek naar een stage bij een inspirerend bedrijf waar je kunt laten zien wat je waard bent? Popel je om alle kennis die je hebt verworven tijdens je studie in praktijk te brengen en resultaat van je werk te laten zien? Maak je dan op voor een flinke vakinhoudelijke uitdaging en meld je aan voor een stageplek bij ons.

Wat kun je verwachten tijdens je stage?

Als je bij ons stage komt lopen, dan krijg je om te beginnen een deskundige stagebegeleider van wie je veel kunt leren. Daarnaast is een van onze collega’s je buddy die je wegwijs maakt en aan wie je alles kunt vragen. Met onze introductieprogramma’s maak je een vliegende start, zodat je snel de weg weet. Je komt terecht in een omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om je kennis toe te passen, aan je stage- of afstudeeropdracht te werken en mee te draaien in het team. En misschien bevalt het zo goed, dat je vervolgens doorgroeit in een volwaardige baan.

Erkend opleidingsbedrijf

Binnen de branche van de orthopedische schoentechniek zijn wij een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat wij een goede en veilige werkplek bieden en werk dat aansluit bij je opleiding. Je hebt bij ons een eigen praktijkopleider. Deze zorgt voor professionele vaktechnische begeleiding en persoonlijke coaching op de werkvloer. Wij voldoen aan alle eisen die de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) stelt aan leerbedrijven voor MBO’ers.

Studenten Orthopedische Schoentechnologie

Voor goede vakmensen is altijd werk. Binnen ons bedrijf vind je vakgenoten van alle leeftijden, met veel ervaring in Orthopedie, Schoentechnologie en Bewegingstechnologie. Van de traditionele meester-schoenmaker die de orthopedische schoen tot in detail perfectioneert, tot de CAD-designer die alle innovaties op de voet volgt. Je ontmoet niet alleen vakgenoten met een diploma van de DHTA of Fontys Hogeschool, maar ook andere voetspecialisten zoals medisch pedicures. Een leuk, gevarieerd team collega’s van wie je veel kunt opsteken.

Stageplaatsen ICT, Finance, Facilities en Marketingcommunicatie

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Heerlen. Hier zijn collega’s actief in de ondersteunende diensten, zoals IT, Finance, Facilities, Inkoop, HR en Marketing. Regelmatig hebben we ook in deze specialismen relevante stagemogelijkheden. Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld ICT-afstudeerders op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement. Je krijgt de kans om je kennis in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. En je draait binnen de projecten ‘Transitie naar de cloud’ of ‘ISMS’ mee als projectteamlid ICT. Op onze afdeling Marketing hebben wij een interessante onderzoeksstage voor een HBO’er.

HBO’ers en MBO’ers

De meeste stageplaatsen zijn geschikt voor derdejaarsstudenten en afstudeerders. We bieden praktijkervaring aan gemotiveerde studenten, zowel op MBO- als op HBO-niveau. Beschik je over enthousiasme en doorzettingsvermogen, toon je initiatief en heb je een positieve instelling, dan maken we graag kennis met je.

Welkom in ons team

Wij zijn gemotiveerde voetspecialisten die staan voor steeds betere voetzorg en daar iedere dag samen aan werken. Met veel enthousiasme, daadkracht en oplossingsgerichtheid leren en groeien wij continu. Je kunt bij ons rekenen op een interessante real life werkomgeving. Hier werk je niet alleen aan je stage- of afstudeeropdracht, maar ben je ook volwaardig onderdeel van het team.

Geïnteresseerd in een stageplek?

Laat ons dan weten wat wij van jou kunnen leren! Vul onderstaand formulier in voor een kennismaking. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieformulier stage lopen

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor selectiedoeleinden en om contact met je op te nemen

Volg ons op LinkedIn

Regelmatig krijgen we groepen studenten op bezoek voor een kijkje achter de schermen. Wil je meer weten over onze activiteiten? Volg dan onze bedrijfspagina.

Facility Management of Marketing?

Je hoeft geen expert in voeten te zijn om bij ons een leerzame stageperiode te hebben. Ook Sharon en Romy voelden zich snel thuis op het hoofdkantoor.