Voetklachten

Pijnlijke voeten

Pijn onder de voet of pijn in de voet komt vaak voor. De pijn kan uit uitstralen naar de bovenkant of zijkanten van de voeten, of naar de tenen. Enige tijd rust kan voldoende zijn om te herstellen, maar bij terugkerende klachten is het raadzaam ernaar te laten kijken door een voetspecialist.

Wij kunnen u helpen

Onze orthopedisch schoentechnologen hebben veel verstand van voeten. Zij bekijken samen met u waar de pijn vandaan komt, onderzoeken uw voeten, geven advies en kunnen als het nodig is uw voeten behandelen of uw schoenen aanpassen.

Ernstiger voetproblemen voorkomen

Stekende of zeurende pijn onder of in de voet belemmert u ook in uw dagelijkse activiteiten. Laat die pijnlijke voeten u niet hinderen en laat uw voeten controleren. Meestal kan een eenvoudige oplossing veel ongemak wegnemen en ernstiger voetproblemen in de toekomst voorkomen. Of is een schoenadvies voldoende om de oorzaak van de klachten weg te nemen. Pijn kan vaak verholpen worden met goed passend schoeisel, een aangepast voetbed of het verwijderen van eelt en likdoorns.

Doe vrijblijvend de online voetencheck

Of u nu pijn onder de voet heeft, pijn aan uw hiel of pijn in uw tenen, onze online voetencheck geeft een idee van mogelijke oorzaken van uw klachten. Wilt u toch meer weten en een persoonlijk advies, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een voetencheck bij een vestiging bij u in de buurt. Want alle voeten zijn anders en ook uw looppatroon en schoenen zijn van belang. De voetencheck is gratis en zonder verplichtingen.

Voetklachten, en nu?

Wij zorgen ervoor dat u weer uit de voeten kunt! Hoe we dat doen? In onderstaande video leggen we het graag aan u uit.

Maak een afspraak