Aangepaste schoenen: voor elke voet de juiste oplossing

Een uitgebreid schoenadvies zorgt voor de juiste aangepaste schoenen

Heeft u vragen over welke schoenen geschikt zijn voor uw voeten, dan adviseren wij u graag. Wij denken met u mee over mogelijkheden om zo lang mogelijk reguliere confectieschoenen te kunnen dragen. Uw bestaande schoenen kunnen wij soms aanpassen aan wat uw voeten nodig hebben om pijnvrij te kunnen lopen. De confectieschoenen zelf verkopen we niet. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde schoenenzaken in de regio’s waar wij actief zijn. Hier kunt u onder andere terecht voor de meest actuele collecties modieuze (comfort)schoenen waar een steunzool in past. Voor alle aangepaste schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor aanpassingen aan confectieschoenen, modieuze orthopedische en semi-orthopedische schoenen.

Aangepaste schoenen voor mensen met bijzondere voetmaten

Hoge hakken zult u bij ons niet vinden, daar kunnen we kort over zijn. Wel alles over  goed zittende en prettig aanvoelende schoenen in allerlei soorten, stijlen en bijzondere maten. Modieuze modellen voor voeten die qua vorm of ondersteuning net iets anders nodig hebben dan een standaard schoen, of dat nu in de lengte, breedte of hoogte is. Met andere woorden: wij leveren vakmanschap in maatschoenen.

Semi-orthopedische of orthopedische schoenen?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten schoeisel op maat:

Afhankelijk van de ernst van uw voetklachten en de karakteristieken van uw voet, adviseert uw orthopedisch schoenspecialist de oplossing die het beste bij uw voeten past. Voor dames, heren en kinderen hebben we een uitgebreide collectie.

Damesschoenen op maat

Herenschoenen op maat

Kinderschoenen op maat

“Tot mijn verbazing zag ik leuke schoenen”

Toen de behandelend arts zei dat ik aangepaste schoenen nodig had, wilde ik dat echt niet. Maar toen hij het modellenboek erbij pakte, zag ik tot mijn verbazing dat er leuke schoenen in stonden. Allerlei vrolijke kleuren en details die ervoor zorgen dat de voet niet zo plomp lijkt.

U heeft de voetencheck gedaan. Terug naar resultaat