Aangepaste schoenen: voor elke voet de juiste oplossing

Een uitgebreid schoenadvies zorgt voor de juiste aangepaste schoenen

Heeft u vragen over welke schoenen geschikt zijn voor uw voeten, dan adviseren wij u graag. Wij denken met u mee over mogelijkheden om zo lang mogelijk reguliere confectieschoenen te kunnen dragen. Uw bestaande schoenen kunnen wij soms aanpassen aan wat uw voeten nodig hebben om pijnvrij te kunnen lopen. De confectieschoenen zelf verkopen we niet. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde schoenenzaken in de regio’s waar wij actief zijn. Hier kunt u onder andere terecht voor de meest actuele collecties modieuze (comfort)schoenen waar een steunzool in past. Voor alle aangepaste schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor aanpassingen aan confectieschoenen, modieuze orthopedische en semi-orthopedische schoenen.

Aangepaste schoenen voor mensen met bijzondere voetmaten

Hoge hakken zult u bij ons niet vinden, daar kunnen we kort over zijn. Wel alles over  goed zittende en prettig aanvoelende schoenen in allerlei soorten, stijlen en bijzondere maten. Modieuze modellen voor voeten die qua vorm of ondersteuning net iets anders nodig hebben dan een standaard schoen, of dat nu in de lengte, breedte of hoogte is. Met andere woorden: wij leveren vakmanschap in maatschoenen.

Semi-orthopedische of orthopedische schoenen?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten schoeisel op maat:

Afhankelijk van de ernst van uw voetklachten en de karakteristieken van uw voet, adviseert uw orthopedisch schoenspecialist de oplossing die het beste bij uw voeten past. Voor dames, heren en kinderen hebben we een uitgebreide collectie.

Online modellenboek

Bekijk onze collecties orthopedische maatschoenen voor dames, heren en kinderen.

Meer informatie?

Neem contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging. We helpen u graag.

“Niet log of lelijk… maar echt mooi!”

Toen een vriendin suggereerde om orthopedische schoenen te laten maken, was ik niet enthousiast. Ik had het beeld dat orthopedische schoenen altijd log, lelijk en allesbehalve modieus zijn. Dat beeld is nu behoorlijk bijgesteld. Ik ben echt blij met mijn mooie orthopedische laarzen en draag ze met veel plezier.

Niet log of lelijk, maar echt mooie laarzen