Veilig werken met orthopedische werkschoenen

Ook in werksituaties is het belangrijk om goed schoeisel te dragen. Als kok wilt u niet uitglijden op een gladde keukenvloer, als bouwvakker zijn stalen neuzen geen luxe. Zeker als u veel staat of loopt, is een goede pasvorm heel belangrijk. Goed orthopedisch werkschoeisel verhelpt of vermindert bestaande voetklachten en werkt preventief. Met goede  werkschoenen en een goede houding voorkomt u ook op langere termijn klachten in het bewegingsapparaat. Vraag ons gerust advies.

Werkschoenen in uw voetmaten

Onze orthopedische werkschoenen combineren veiligheid en comfort voor alle voeten in werksituaties. Deze werkschoenen kunnen worden aangepast in lengte, breedte en hoogte, en voorzien van een maatvoetbed.

Let op

Als u steunzolen draagt in uw werkschoenen, moeten deze voldoen aan bepaalde eisen. Een werkschoen mag namelijk niet zomaar aangepast worden, omdat het keurmerk dan vervalt. Vraag advies als u steunzolen in uw werkschoenen draagt.

Vergoeding voor werkschoenen

Heeft u specifiek voor uw werk orthopedische schoenen nodig, dan kan het UWV deze vergoeden. Hoe? U ziet het in één oogopslag.

Brochure comfortschoenen

De brochure Gemakschoenen geeft informatie over de mogelijkheden in semi-orthopedische schoenen.

Vragen?

Wij helpen u graag met de oplossing die het beste bij u past. Vertel ons uw klacht en uw wensen en we bekijken samen hoe u het beste geholpen bent.