Over Hanssen Footcare

Al 90 jaar Zuid-Limburgs vakmanschap

Het begon allemaal in het Zuid-Limburgse Landgraaf, toen Huub Hanssen in 1931 zijn bedrijf startte voor de reparatie van confectieschoenen en de productie van schoenen met stalen neuzen voor mijnwerkers. Met deze veiligheidsschoenen zorgde Hanssen ervoor dat het aantal teen- en voetletsels bij de Limburgse mijnwerkers behoorlijk afnam. Zijn naam als schoenmaker werd daarmee gevestigd.

Na de Tweede Wereldoorlog gaat Hanssen zich steeds meer toeleggen op orthopedische schoenen. Onder leiding van Jo Hanssen, de zoon van Huub, specialiseert het bedrijf zich uiteindelijk volledig in orthopedie. Dankzij snelle levertijden en steeds betere producten, begint Hanssen Footcare landelijk een naam van betekenis te worden. Zo schieten er in heel Nederland vestigingen uit de grond: Leiden, Arnhem, Ede, Haarlem en Amersfoort.

Hanssen Footcare anno nu
Negentig jaar later is het door Huub Hanssen gestarte bedrijf een van de marktleiders in orthopedische schoenen en voetzorg. Het bedrijf heeft meer dan honderd medewerkers, vestigingen verspreid door heel Nederland en meer dan honderd spreekuurlocaties in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en gezondheidscentra. Onder leiding van Franc van der Linden, de schoonzoon van Jo, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in de markt van orthopedische schoenen en voetzorg. Daarnaast hebben alle zorgverzekeraars contracten met Hanssen Footcare afgesloten.

Als je vooruit wilt
Iedereen kan bij ons terecht met vragen over voeten en voetklachten: patiënten, maar ook hun behandelaars en verwijzers. Ontzorging staat voorop. Vandaag de dag staan wij voor orthopedische maatschoenen, professionele voetanalyse, advies, podotherapie, hulpmiddelen en voetverzorging. Hanssen Footcare is synoniem voor de beste voetzorg en kwalitatief uitstekende orthopedische schoenen op maat. Onze klanten bevestigen dit; de klanttevredenheidsscore is gemiddeld hoger dan 90%. Niet voor niets sturen verwijzers hun patiënten graag door naar Hanssen Footcare.

Teamwerk in voetzorg

Bij Hanssen Footcare werken mensen met verstand van voeten en schoenen.

Vakmanschap op maat

Een uitgebreide collectie voor voeten die niet in standaard confectieschoenen passen.

Nieuwsbrief Gezonde Voeten

Wat is neuropathie? En waarom zijn beschermende schoenen nodig? Dit en meer leest u in onze nieuwsbrief.

U heeft de voetencheck gedaan. Terug naar resultaat