Gecertificeerd door de SEMH

Hanssen Footcare is in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de SEMH, een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen erkent die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Dit certificaat is een waarborg voor klant en zorgverzekeraar dat de geleverde zorg, producten en diensten van hoog niveau zijn. Jaarlijks controleert de SEMH of aangesloten organisaties voldoen aan de kwaliteitseisen en het keurmerk mogen voeren.

Meer info: www.semh.nl

Lid van NVOS-Orthobanda

Hanssen Footcare is lid van de Nederlandse Vereninging van Orthopedisch Schoentechnici en de Nederlandse Vereniging van Orthopaedisten en Bandagisten. Om de kwalilteit van hun leden te bewaken, moeten aangesloten organisaties voldoen aan de eisen van de SEMH.

Meer info: www.nvos-orthobanda.nl

ProVoet

Zowel de pedicures die bij Hanssen Footcare in huis behandelen als de pedicures waar we mee samenwerken, zijn aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Meer info: www.provoet.nl

Logo Federatie Pas_200x200

Federatie PAS

Binnen de Federatie PAS werken vier gerenommeerde orthopedisch schoentechnische bedrijven samen aan onderlinge kennisdeling, opleiding en nascholing van medewerkers, kwaliteitsborging en de promotie van het vak. Hierdoor zijn wij in staat kennis en kunde te bundelen ten behoeve van een optimale dienstverlening aan onze klanten en de kwaliteit van onze producten en diensten continu op een hoog niveau te houden.

Meer info: www.federatie-pas.nl

Voetwereld

Hanssen Footcare is onderdeel van voetwereld.nl, het Nederlandse platform over voetzorg. Het is opgericht door een samenwerkingsverband van orthopedisch schoentechnische bedrijven met als doel informatie over voetzorg en hulpmiddelen breed toegankelijk te maken.

Meer info: www.voetwereld.nl