Gecertificeerd door de SEMH

Hanssen Footcare is in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de SEMH, een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen erkent die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. Dit certificaat is een waarborg voor klant en zorgverzekeraar dat de geleverde zorg, producten en diensten van hoog niveau zijn. Jaarlijks controleert de SEMH of aangesloten organisaties voldoen aan de kwaliteitseisen en het keurmerk mogen voeren.

Meer info: www.semh.nl

Lid van NVOS-Orthobanda

Hanssen Footcare is lid van de Nederlandse Vereninging van Orthopedisch Schoentechnici en de Nederlandse Vereniging van Orthopaedisten en Bandagisten. Om de kwalilteit van hun leden te bewaken, moeten aangesloten organisaties voldoen aan de eisen van de SEMH.

Meer info: www.nvos-orthobanda.nl

ProVoet

Zowel de pedicures die bij Hanssen Footcare in huis behandelen als de pedicures waar we mee samenwerken, zijn aangesloten bij de branche-organisatie ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Meer info: www.provoet.nl