Ons bedrijf
Al meer dan 90 jaar zorgt Hanssen Footcare voor aangepaste- en op-maat-gemaakte schoenen voor wie ‘normale’ schoenen niet werken. Op deze manier geven wij onze klanten een zo groot mogelijke vrijheid om te gaan en staan waar zij willen. Ondanks dat wij het grootste familiebedrijf zijn op het gebied van orthopedische maatschoenen, heeft ieder van onze 8 locaties zijn eigen smaak en kleur. Op deze manier doen wij namelijk recht aan de diversiteit aan medewerkers, klanten en samenwerkingen.

Jouw functie
Je draagt zorg voor de vervaardiging van noodzakelijke orthopedische voorzieningen ter ondersteuning van de klant en onderhoudt hierbij alle relevante relaties. Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

 • Bepalen van de behandeldoelen, het programma van eisen en de voet-/schoenvoorziening die aansluit bij het beoogd functioneren. Dit doe je aan de hand van de hulpvraag, een intakegesprek, verwijzing en aanvullend onderzoek.
 • Aanmeten van orthopedische hulpmiddelen, rekening houdend met de achtergrond van de klant (anamnese, historie, klachten, wensen, etc.).
 • Opnemen en vastleggen voet- en cliëntgegevens (maten, standen, geometrie, drukpunten, etc.).
 • Afstemming met medisch specialist, instrumentmaker en cliënt, met betrekking tot schoen technische mogelijkheden en alternatieven.
 • Vastleggen en realiseren beschoeiingsplan dat voldoet aan beoogde correctie, uitvoering en verzekeringsrichtlijnen.
 • Plannen en borgen van tijdige levering volgens gehanteerde kwaliteitsnormen. Je controleert producten in pas- en afleverfase en bewaakt de voortgang en kwaliteit.
 • Begeleiden van de cliënt bij het passen van passchoen, proefschoen en eindproduct.
 • Zorgdragen voor een compleet en actueel klantdossier.

Je werkt afwisselend in de pas-/behandelkamer bij onze vestiging zelf, op locatie in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.

Welke kennis en ervaring heb je?
Je hebt een HBO-diploma Orthopedisch Schoentechnoloog, behaald aan de Fontys Hogeschool, of je bent een ervaren MBO’er die alle aspecten van het vak beheerst. Ook heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je communiceert gemakkelijk met klanten, collega’s en verwijzers en vindt het leuk bestaande contacten met klanten en andere relaties te onderhouden en uit te bouwen. Verder ben je handig met de orthopedische schoentechniek gebruikelijke software, productieapparatuur en handgereedschappen.

Jij als collega
Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een extra stap voor te doen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Geef je gegevens door via onderstaand formulier of bel met Ruben via 045-5338444.

Sollicitatieformulier

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden