Vacature Schoenreparateur (38 u/wk) in Heerlen

Het team

In Heerlen breiden we ons team uit met een ervaren productiemedewerker orthopedie op de afdeling voorzieningen en reparatie. Ben jij die vakman of -vrouw met praktijkervaring, dan kun je direct aan de slag in de werkplaats waar (onderdelen van) voethulpmiddelen gemaakt worden. Denk hierbij aan schoenaanpassingen als schoenverhoging, afwikkeling, sluiting aanpassen (onderdelen van) orthopedische schoenen of steunzolen (maatvoetbedden). Ook worden hier reparaties aan bestaande orthopedische producten uitgevoerd. Het team bestaat uit meerdere collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor een correcte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden.

De functie

We zoeken een specialist die geroutineerd is in het aanpassen van confectie -, semi orthopedische – en op maat gemaakte schoenen waarbij onderwerken en schachtvoorzieningen bijgesteld worden op aanwijzingen van de orthopedisch schoentechnoloog. Je bent thuis in het realiseren van schoenaanpassingen. Je bent snel vertrouwd in de werkplaats na een korte inwerkperiode door je collega’s. Bij gebleken geschiktheid kun je je op termijn verder bekwamen in meerdere deelproducten en nieuwe technieken. De functie is ingeschaald in schaal 4 volgens de CAO Schoentechniek.

Jouw kennis en ervaring

Je voelt je volledig thuis in de orthopedische schoentechniek en kent de kneepjes van het vak. Je bent een gedreven vakman of -vrouw met meerdere jaren vaktechnische ervaring en goede communicatieve vaardigheden. Daarbij is een goede beheersing van de Nederlandse taal essentieel, zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s.

Werktijden

Binnen de organisatie hanteren we flexibele werktijden. Afhankelijk van werkaanbod en eigen wensen kan een werkdag variëren in duur. Op fulltime basis ben je gemiddeld 38 uur/week werkende.

Jij als collega

Wij zoeken een teamplayer met een positieve instelling. Iemand die beseft dat zijn of haar werk bijdraagt aan een schoenoplossing die onze klanten meer vrijheid geeft. En die bereid is om, als het nodig is, hier samen een stap extra voor te doen.

We horen graag van je

Wil je graag ons team versterken, vul dan dit formulier in:

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, odt, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden

Andere vacatures

Is dit toch niet de job waar je naar op zoek bent? Kijk verder bij onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie.