U heeft mogelijk last van capsulitis, metatarsalgie, montonse neuralgie of het fat pad syndroom

Online voetencheck

Heeft u last van uw voeten? Doe onze online voetencheck en bekijk wat er mogelijk aan de hand is.

 • Stap 1: Waar heeft u pijn?
 • Stap 2: Specificeer uw klacht
 • Stap 3: Het resultaat

U heeft mogelijk last van capsulitis, metatarsalgie, mortonse neuralgie of het fat pad syndroom

Op basis van uw keuzes heeft u mogelijk last van een van bovenstaande voetklachten. Wilt u precies weten wat er met uw voeten aan de hand is, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende voetencheck door een van onze voetspecialisten. De gratis voetencheck is vrijblijvend en u krijgt een persoonlijk advies.

Afspraak maken


 • Capsulitis

  Capsulitis is een gewrichtsontsteking in de voorvoet. In uw voet worden de middenvoetsbeentjes en tenen met elkaar verbonden door het mtp-gewricht. Het mtp-gewricht is voorzien van een gewrichtskapsel. Bij capsulitis is er sprake van irritatie of een ontsteking van dit kapsel.

 • Metatarsalgie

  Metatarsalgie is een verzamelnaam voor voetklachten die pijn geven aan de voorkant van de voet. Deze pijn wordt in veel gevallen veroorzaakt door overbelasting van één of meerdere middenvoetsbeentjes (de metatarsale).

 • Mortonse neuralgie

  Pijn in de voorvoet kan veroorzaakt worden door een beknelde zenuw. Een mortonse neuralgie is een zenuwbeknelling tussen de toppen van de middenvoetsbeentjes. Door overbelasting of druk op de voorvoet raken de zenuwen tussen de middenvoetsbeentjes bekneld.

 • Fat pad syndroom

  Het fat pad syndroom wordt ook wel het vetkamer- of vetkussentjes-syndroom genoemd. Bij deze voetklacht is het vetkussen onder de voet sterk verminderd of verdwenen. Hierdoor kan u het gevoel hebben op uw botten te lopen.

Klik op de onderstaande button om een afspraak te maken voor een gratis voetencheck op locatie.

Mail mij deze resultaten Doe de voetencheck nogmaals

Afspraak maken

Meld u aan voor de vrijblijvende voetencheck bij een vestiging in de buurt. Onze voetspecialist bespreekt met u de klachten, onderzoekt uw voeten en voert een drukmeting uit. U krijgt een persoonlijk advies zonder verplichtingen.
 • Door dit formulier te versturen, gaat u akkoord met het privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.